Oldal kiválasztása

FOLYAMATOSAN képezem magam

Korán megfogant bennem a vágy, hogy ne munkám legyen, hanem hivatásom. A 10 évnyi pedagógiai munka során szerzett tapasztalataim az emberi lélek és psziché felé fordították a figyelmem, viszont egyre kevésbé éreztem a helyemen magam. Többre vágytam, ahol hatékonyabban tudok segíteni.

A ThetaHealinggel mint kezelt kerültem kapcsolatba először, és azonnali hatásait lenyűgözőnek tartom azóta is. Egymás után végeztem el a tanfolyamokat. Jelenleg az Alap, a Haladó és a Bőség tanfolyamok boldog tuajdonosa és alkalmazója vagyok.

Szinte minden technika érdekel, ami a tudat és a lélek munkáját segíti akár a testen keresztül is – ezért jelentkeztem a Wesley János főiskolára, ahol művészetterápiás képzést kapok.

Az NLP számos eszközét is magamévá tettem és a Henrik Lell által vezetett I-Coaching technikát is elvégeztem. Ez a technika EMDR, EFT és NLP eszközöket egyesít. Ezekről itt találsz bővebb információt.

A KISOSZ szervezésében DISC személyiségteszt oktatásban is részesültem, így a különböző személyiségek segítését is pontosabban irányítom.

Az InDynamics Consultingnál – Snír Péter vezetésével – Szociális es csoportkompetencia, csoportdinamikai érzékenyítő tréninget is végeztem.

Saját önismeretünk nagyon fontos tényező mások segítésében és támogatásában, ezért mindezeket természetesen folyamatosan kíséri a saját önismereti folyamatom egyéni és szakmai konzultációk és workshopok keretében.