Oldal kiválasztása

Tekints hibáidra, mint TanítóMesterekre

Szerző: ápr 17, 2019ThetaNiki0 hozzászólás

Lásd néha a világot kicsit más színben, más szögből!
Légy hálás olyan dolgokért is, amikre talán eddig nem így tekintettél. 


A HIBÁIM, MINT FONTOS ÉPÍTŐKÖVEI ÉLETEMNEK.

Ha tudatosan tekintünk a hibáinkra, azok sok hasznot hozhatnak nekünk, hálásak lehetünk magunknak, hogy elkövettük azokat. Amit szem előtt érdemes tartani az az, hogy jó ha tanulunk belőlük. A hibáink tanítanak meg, arra hogy rossz úton járunk és mutatják a jó utat. Figyeljünk ezekre a jelekre és akkor nem veszítjük el az irányt. Ha visszatekintek, akkor tudom, hogy az hogy a ThetaHealinget megtanulhattam és segíthetek vele másoknak, sorozatos hibáimnak, tévútjainak köszönhetem. 

Már látom, hogy nem az akkor vagy a most elért eredményeim a fontosak csupán, hanem az erőfeszítésem is. Hogy újra és újra megbocsátva magamnak képes voltam tanulni hibáimból és megtalálni a számomra helyes utat. Tekints hibáidra, mint TanítóMesterekre akik vezetnek egy életen át és nem engednek letérni választott, szabad utadról!

Így nézve a hibáink nem is hibák csupán tettek melyeket a saját ítéletünk cimkéz fel rossznak vagy jónak. 

És azon gondolkodtal már, hogy egész eddigi életedben – legyen az 10 vagy akár 110 év – mennyi jót tettél, okoztál már másoknak vagy magadnak? Légy hálás lehetőségért,hogy hibázhatsz és hogy választhatod a jót és az örömöt! 

Kotán Niki

Kotán Niki

Üdvözöllek! Bízom benne, hogy a blogbejegyzéseimmel elgondolkodtatlak, megnevettetlek, bővíteni tudom az ismereteidet, vagy enyhíteni a fájdalmad.