Oldal kiválasztása

Ismered a múltadhoz tapadó érzéseidet?

Szerző: ápr 17, 2019ThetaNiki0 hozzászólás

Mindenkinek van olyan emléke, amire még nem nézett rá mélyen és szeretettel és nehéz érzések vannak benne feldolgozatlanul. Ezek az érzések aztán minden új élethelyzetben újra és újra felbukkanhatnak és zavart keltenek a valóság megélésében, a tiszta döntésekben és a szeretetteljes kapcsolódásokban. Amikor megengeded magadnak, hogy ráláss azokra az emlékekre amiket eddig háttérbe szorítottál – azért mert fájó, szégyenteljes vagy csak túl erős, esetleg azt hitted nincs jelentősége – akkor lehetőséged nyílik megváltoztatni az ahhoz tapadó érzéseket is.

A mély feldolgozatlan fájdalomból kialakulhat az elengedés, a szégyenből a magabiztosság, a bűntudatból és a haragból a megbocsátás. A már túlhaladott, feldolgozatlan érzések leszorítása nagyon sok energiát vesz el a teljes embertől.

Ahogy ezek kikönnyülnek a teljes ember is kikönnyül és felszabadult energiáit új helyeken fektetheti be; végre a jelenére és a jövőbeni terveire fókuszálhat.

A lényeg, hogy SZERETETTEL és KÖVETKEZETESEN vezesd magadat ezen az úton.

Úgy érzed, ezt egyedül nem szeretnéd végigjárni, mert túl fájdalmas, ijesztő vagy zűrzavaros? Van megoldás.

0 hozzászólás

Kotán Niki

Kotán Niki

Üdvözöllek! Bízom benne, hogy a blogbejegyzéseimmel elgondolkodtatlak, megnevettetlek, bővíteni tudom az ismereteidet, vagy enyhíteni a fájdalmad.